Tack!

 

 

 

 

Vilken intensiv, härlig och minnesvärd helg detta varit. Tillsammans med nära och kära blev Elvins dop något som vi alltid kommer minnas. Kommer också minnas Mickes fina dikt under dopceremonin (snyft) den kom verkligen från hjärtat, och Mammas och Sebastians fina sång!

Vill än en gång säga tack till alla som var med, jag är så lycklig för vi har så fina vänner, ni är guld värda allihop.

 

Igår kväll öppnade Elvin sina presenter och herre gud vilka fina saker han fick.

Nu önskar jag alla en trevlig vecka!

 

 

Många kramar från Hanna, Micke & Elvin

 

 
 
 
 

Inspirationsslukerskan

 

Jag bokstavligen slukar all inspiration jag kan komma åt nu när vi ska inreda ett helt hus. Häromdagen satt jag och kollade igenom Hemnets inspirationsalbum och plötsligt dyker vår lägenhet upp. Det var himla roligt!

 

 

 
 
 

Jag gillar inte vidvinkelbilderna som oftast tas på objekt som ska säljas. Jag förstår varför man tar dessa, för att få med så mycket som det går och för att man ska få en klarare uppfattning om hur allt hänger ihop. Att det ser mycket större ut än vad det faktiskt är i verkligheten vet alla vid det här laget så det är inte det jag stör mig på, utan det är att det ser så omysigt och tråkigt ut. Bilderna dras ut och får konstiga proportioner. Hur gör dem på Alvhem egentligen? De måste ju också använda vidvinkel men det fångar den där mysiga känslan som man oftast får när man kliver in i en lägenhet på riktigt. Någon fotokunnig som förstår vad jag menar och kan svara på mina funderingar?

 

Om ni vill se hela lägenheten kan ni kolla här.

 

 

 

 
 
 
 

 


RSS 2.0