Fredag igen...

 

…och jag har satt på mig spenderarbyxorna. Vill visa er lite fina saker jag hittade…

 

Evighetskalender ”Calendone” design: Pino Tovaglia. Bara namnet säger ju hur bra PPA (pris per användning) det är på denna produkt, du kan ha den för evigt!! Himla fin tycker jag att den är, jag har tittat på den ett tag men snåljåpen i mig tyckte att 500 kr var lite mycket, men sen tänkte jag PPA och då blev den ju himla billig.

Snygg Te-burk från House doctor. Grafisk och snygg, kommer passa i nya köket som jag hoppas ska bli klart snart!!

 

 

 
 

Randiga Sugrör till barn (och vuxna) från Miss Etoile

Cookie stamp även den från House doctor. Hur rolig är inte denna? Tänkte baka lite småkakor, har blivit så inspirerad av min käre vän Linnea. Hon är en mästare på kakbak och allt annat bak för den delen. Här kan ni läsa hennes fina blogg.

 

 

 
 

Snygga ljus ”graphic letters” House doctor

 

 

 
 

Mina favoritmuggar ljust nu är dessa från Tine K. Jag har dem sen tidigare i svart men ville ha några till så tog en annan kulör denna gång för lite variation. De är så härliga att dricka ur, i marokanska mönster som är handmålade.

 

 

Vill önska er en trevlig helg! För oss blir det dop i helgen igen och en sväng till Tesalongen på Svenskt Tenn och en träff med fina Emma.


Elvin i fluga

 
 
 
I lördags var vi på Elliotts Dop och Elvin var på topp!
 
 
 
 

I brist på...

 
 
 
...färdiga projekt visar jag ett halvfärdigt vardagsrum, tänk bort tapeten och den nersuttna soffan.
på bordet står härliga blomster i form av animoner, eucalyptus, något gult jag inte vet vad det heter och äppelkvistar. 
 På bordet står också min älskade ljusstake från Day.
 
 
 
 
 
 
 
Lovade tidigare att visa hur golven blev och nu har jag tyvärr ingen "före bild" men ska försöka plocka fram det senare. Såhär fina blev golven! Efter många beslut hit och dit är jag nöjd med resultatet.
 
 
 
 
 
Pall i metall från House Doctor och kudde Day Home. 
 
 
 

Fullt ös medvetslös

 
Hej, jag är inge vidare bra på dehär med kontinuerligt skrivande. Har väl inga läsare kvar så som jag behandlar er med ett inlägg i månaden. 
 
 
Det har varit fullt ös medvetslös ett tag nu och varenda helg framöver är bokad. Jag förstår inte var tiden försvinner, det är så många jag skulle vilja hinna träffa. Om jag känner såhär nu hur ska det då bli när jag börjar jobba? 
 
 
 
 
Allafall, i lördags kom vi hem från en veckas semester och det var härligt att få lite sol på sin vita kropp. Elvin trivdes i värmen och tyckte det var kul att bada.  Både mina och M föräldrar var med på resan så man blev riktigt bortskämd med egen tid. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi håller på med många olika projekt här hemma, precis sådär som man inte ska göra ( ni vet, börja lite här och lite där och inget blir färdigt). 
Köket är halvfärdigt, vi väntar fortfarande på socklar och några luckor. Målningen är också halvfärdig, fy fan för att penselmåla grön pärlspont. Det tar hundra år! Har målat 3-4 gånger och det gröna lyser fortfarande igenom. 
 
 
Lite senare ska jag visa bilder från "projekt klädsammare" 
 
 vi ses
 
/H
 

RSS 2.0