Diamond

 
 

Denna lilla goding har jag idag beställt. Har tittat på den ett tag och efter att vi fick pengar i julklapp av mina föräldrar så slog jag till. Den ska hänga i vardagsrummet där jag idag har en enkel glödlampa i mässingssockel. Det är svårt med lampor som ska hänga lågt, och ännu svårare är det när de ska hänga framför en tv. Man vill ju inte att de ska skymma allt för mycket, men med denna variant kan man ju se rakt igenom.
 
Nu är jag ledig i några dagar och det ska bli så skönt. Vi ska tapetsera Elvins rum ikväll och måla lite lister, sen ska det äntligen inredas.
 
Ha en fin kväll
 
 
 
 
 

God fortsättning...

 
 
...vill jag önska er alla med denna helt fantastiska vinterbukett. 
Blommor i alla dess slag gör mig alltid så glad och jag omger mig alltid med några buketter på lite olika ställen i huset. I vår lilla by har vi konstigt nog två florister och det som är så bra är att jag bara skickar ett sms om vad jag önskar för sort och så fixar de fram det till dagen därpå. 
 
Ny ljusstake står på bordet, en julklapp till mig själv. Jag och M köpte inga julklappar till varandra i år så då är det frittfram att handla några till sig själv. 
 
Ha det gott alla! 

Sideboard

 
 
Nya sideboardet sitter nu på väggen efter att jag tvingat M att såga av listen. Jag är en riktig slavdrivare när det gäller våra projekt här hemma, men det blir mycket gjort! 
 
 
 

Kladdmonster

 
 
Detta lilla monster är en riktig kladdig typ, han kommer garanterat bli den kladdigaste ungen på förskolan när han börjar där. Ibland funderar jag på hur det kan bli så kladdigt....
 
 

Sovrum

 
 
Igår fick vi upp tre tavellister över den nya byrån i sovrummet. 
 
Enligt Feng shui ska man absolut inte ha fotografier på sina barn eller andra nära o kära i sovrummet, där ska det vara privat och då vill man inte ha ett barn som "tittar" på än. Det struntar jag i, jag vill vakna upp och se Elvin det första jag gör. 
Det är mycket inom Feng Shui som jag inte håller med om, jag tycker inte att det ska finnas regler för hur man ska placera möbler och annan inredning, det ska man bara göra på känsla. 
 
Kram 
 

RSS 2.0