Vardagsrumsvy

 
 
Tror aldrig att jag har visat vardagsrummet här på bloggen, det blir lätt samma rum man fotar i. Så här kommer en ny vy. Här har vi en av många eldstäder som ståtligt tar plats i vårt hus. Detta är en lite modernare variant från 90-talet tror jag. De andra kakelugnarna är gamla. Sidobordet är en favorit från Day och sittmöblerna är från House Doctor. De är så praktiska, bara att byta kudde i dem och vips har du fått en ny look. Sånt gillar jag, det måste gå att förändra annars tröttnar jag. 
 
Vi har inte renoverat detta rum, utan här har tidigare ägare valt tapet. Inte riktigt min smak,  men jag har försökt att matcha upp så gott det går tills vi har tid att renovera. 
 
Innan vi flyttade in hade jag en föreställning om att vi skulle hinna måla alla rum på två dagar men det var bara att glömma insåg jag ganska snabbt. Och tur var kanske det, för jag har upptäckt att vår matrumstapet är väldigt fin. Jag skulle aldrig välja tapeter ut Gammelsvenskan, men denna har något speciellt, eller så har jag gått och blivit hemmablind...
 
Imorgon kommer en kille som ska mäta vårat kök, vi har äntligen bestämt oss...(för att lägga en förmögenhet) för marmor som bänkskivor. 
 
 Nu är det godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0