Härliga komplement

 
 
Rött & grönt är en härlig kombo som gör mig pigg och glad, här i blandad kompott.
 
 
Rött Mateusfat, vas från Åhlens, Elvins trätåg får agera deloration. Gammalt nummer av Elle interiör. Några godbitar från Svenskt Tenn. Till höger: Boken Accidentism handlar om Josef Franks fantasihus som han ritade på uppdrag av en vän. Filosofin var att anpassa husen i form och storlek efter de som bodde i dem och inte tvärt om som det ofta är. Väldigt intressant läsning och många fina bilder. 
Till vänster: underlägg i mönstret Celotocaulis. I mitten: tendsticksask "röd elefant" med superlånga tenstickor som man kan tända många ljus samtidigt med. 
 
 
Köpte även dessa söta glas med emblem på, men jag kunde inte välja om jag skulle ha guld eller silver så fick köpa en av varje och testduka innan jag bestämmer. Visst är det jobbigt när beslutsångesten kryper på än, jag hade ju bestämt innan att jag skulle ta dem med silver emblem och när jag stod där så var det beslutet som bortblåst. Kanske låter löjligt men faktum är att detta har blivit en jobbig grej för mig och min omgivning. Jag kan stå på ica och välja bananer i 10 min. Det är inte normalt!! 
 
 
Mera rött&grönt, här i kuddkompott. Jag har så många kuddfodral att jag snart måste flytta ut själv... 
 
Idag ska vi försöka komma underfund med vilka utemöbler vi ska ha i trädgården. 
 
kram 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0