Ingen kris såhär långt...

...är det innan man fyller, eller kan krisen komma när som? 
Min dag har verkligen börjat härligt, med sång och god frukost. Solen skiner och Elvin sover, snart blir det promenad runt Bredsand. Ikväll får vi flytta hem igen, nu är alla golv klara i hela huset och de blev precis som vi önskade. Ska visa bild på resultatet. 
 
I helgen står "bygga kök" på schemat.  Innan vi åkte till Ikea igår hade vi valt lucka och vi hade bestämt oss för att måla köket i någon trevlig mörk kulör. När vi sedan gick igenom ikea hade vi ändrat oss tre gånger. Så nu blev det inte alls det vi hade tänkt från början, men svart blir det alla fall. Fick lite kalla fötter när säljaren skrev ut ordern. Ska vi verkligen ha ett svart kök??? Men jag är så trött på vita lantkök att jag spyr, nu vill jag ha något lite modernare och rustikt. Fast det är en fin balans när man har ett så gammalt hus. 
Vi får se hur det blir, spännande! 
 
Kram

Vita tulpaner & äppelkvistar

 

 

Jaha då har vi flyttat in i vårt underbara hus som faktiskt var finare än vad jag minns det. Tänk vad kort tid man är inne i ett hus på en visning i förhållande till hus stor affär det är.
När vi klev in i det här huset kände jag i hallen att detta skulle bli vårt. Jag minns att jag tittade på Micke och han log, då viste jag att han tänkte som jag. Detta hus ska vi ha!!

 

Dehär dagarna som vi bott i huset, (tre dagar) har jag haft glädjerus varvat med förtvivlan på grund av att det är så mycket att göra. Men det är ju det som är tjusningen, jag vill ju ha ett tioårigt projekt. Måste ju han något att pyssla med, så är det bara.

 

De suddiga ostylade bilderna är från matsalen, Mickes och mitt matbord som vi snickrat ihop själva (observera stoltheten i meningen). Har behandlat brädorna med vit panelgrund som jag spätt med vatten (då får den konsistensen likt en bets ungefär). Detta för att fylla ut ojämnheter i träet och för att få en ljus grund. Sen har jag lagt på ett tunt lager oljebets (kulör Drivved). Måste säga att jag är nöjd med resultatet.

 

 
 
 
 
 
 
 

Önskelista

Presentmynt (presenkort) på Svenskt tenn
 
Glaskaraff (Poshliving)
Gummistövlar (Ilse Jacobsen Hornbæk)
 
 
 
Papperskorg (Vipp)

RSS 2.0