Ljusslinga

 
 
Många bloggar har ju budgettips och sånna älskar jag (fattig student som jag är) så här kommer mitt bidrag. 
Ljusslinga från Ica Maxi för 249kr, riktigt bra klipp tycker jag. De finns i både svart och vitt.
Har hittat likadana på Granit och på Lagerhouse men där kostar de 449kr. Detta är inte den gamla varianten med vanliga glödlampor utan denna har ledlampor och är av plast.
 
Ha en fortsatt skön kväll! 
 
 

Lite nytt

 
Jaha då är jag tillbakan i det vita, nu vill jag bara ha det vitt, vitt och lite mera vitt! 
Nytt sideboard som ska bli vägghängt, först måste bara den höga bröstningen (listerna på väggen) sågas av...phu någon som har ett bra tips på hur man sågar av lister som redan sitter på väggen utan att förstöra allt för mycket? 
 
/H

Lördag och full av energi

 
 
Vacker lila snitthortensia och ny skål från Nordiska galleriet. Skålen fanns i många olika mönster, och färgställningar. Älskar verkligen porslin som är dekorerade på insidan, det är ju insidan som man ser...
 
 
Idag har vi sålt av endel möbler här hemma. Känns så skönt att bli av med dem, och det bästa av allt, det är frittfram att inhandla nytt.
Sovrummet ska få en ny byrå och väggarna ska kläds i fotokonst.  
 
Ha en fin dag i det underbara vädret. 
 
kram H

Morgonstund

 
 
Redan onsdag och första handledningen för examensarbetet väntar. Har lite svårt att greppa att jag snart är klar. För fyra år sedan bestämde jag mig för att bli lärare och det känns som en evighet sedan. Nu är det några månader kvar...
 
 
Önskar er alla en fin dag! 
 

Ny vecka, nya tag

 
 
Det här med att uppdatera bloggen varje dag är inget som fungerar för mig... Det går i perioder (det har ni vid det här laget kanske märkt) just nu har jag verkligen inget att skriva. På senaste tiden har jag ju inte alls skrivit så mycket, det blir mest bilder. 
 
Hoppas att ni alla får en fin vecka, jag ser fram emot onsdag då jag ska träffa min fina vän Linnea! 
 
Kram 
 

Uppdaterat

 
 
 
 

Bibblan

 
 
Första bilderna från vårt nya rum. Underbar känsla när väggar, tak, fönster och alla snickerier är målade! Dörrarna har fått färg och nya trycken. Nu sitter vi här och myser, med morgonkaffet i handen, i vårt nya rum som har utsikt mot grannens park och trädgård. 
Nu ska det bara inredas och en platsbyggd bokhylla ska byggas på båda sidor av ett fönster. Det kommer bli kanon!
 
 
 

RSS 2.0