Lite nytt

 
Jaha då är jag tillbakan i det vita, nu vill jag bara ha det vitt, vitt och lite mera vitt! 
Nytt sideboard som ska bli vägghängt, först måste bara den höga bröstningen (listerna på väggen) sågas av...phu någon som har ett bra tips på hur man sågar av lister som redan sitter på väggen utan att förstöra allt för mycket? 
 
/H

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag är en trogen följare som aldrig har lämnat en kommentar tidigare :) Men nuså! Vi har gjort samma sak här hemma med list och då använde vi oss av ett sånt multiverktyg från bosh. Superbra!

http://www.bygghemma.se/utomhus/bygg/elverktyg/multiverktyg/multimaskin-bosch-pmf-250-ces/p-314251?gclid=CLLMr_7kgbsCFc1V3godvAMA8A


Svar: Hej Maria va roligt att du tittar in och va roligt att lämnade en kommentar på min lilla blogg. Har du också blogg? Vi provade att såga med en vanlig såg idag och det gick väl ok, men ett mulitiverktyg hade nog varit mycket bättre.
Trevlig helg!!
Hanna

2013-11-26 @ 07:09:28
Postat av: Maria

Förlåt för sent svar! Hoppas du haft en härlig julhelg! Tittar in här titt som tätt och ser att du nu hade uppdaterat :) Skall bli bättre på att kommentera för jag misstänker att det är mycket roligare än att ha "anonyma" läsare. Ni har det så himla fint! Fota meeer! Jag har ingen blogg men instagram. Finns du på instagram?

Är uppvuxen i Uppsala och har bott där tills för 5 år sedan då jag och sambo flyttade upp till Gävle. Men hela min familj och släkt finns kvar i Uppsala så den staden kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Jag såg bilderna på ert hus utifrån och ni ser ut att leva en idyll! Får jag fråga i vilket område ni bor? Vackert hur som helst :)


2013-12-27 @ 17:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0