Dagg skapar diskussion

 
 
 
 Jag blir så full i skratt när jag läser om hur denna vas skapat så mycket skriverier i bloggvärlden. (Sök på Dagg vas) Allt från att folk skriver om hur fult eller fint andra bloggare arrangerar blommor i den till hatet mot alla kopior som görs av den. Själv tycker jag att det är toppen med kopior, om det är en bra kopia, så gärna för mig. Men är den lite halvdålig blir man ofta aldrig nöjd i slutändan, då blir det oftast billigare att köpa originalet från början. 
 
Vad tycker ni om kopior? 
 
Trevlig lördag på er alla! 
 
 

Försöker med en klick kulörthet

 
 
Grönt är skönt! Jag längtar verkligen efter färg såhär års och jag försöker portionera ut några klickar här o där. Dock blir jag ofta inte nöjd och ändrar tillbaka till det svartvita. 
 
 
Nya lampan blev kanon.
 
kram
 

Nygammalt bord

 
 
Efter fyra olika kulörer blev det till slut svart, de gamla bordet som följt med mig och Micke i två av våra flyttar. Pelarbordet har stått i vårt förråd i väntan på att vi skulle köpa hus eller större lägenhet. Och nu äntligen har vi hittat en plats för det i biblioteket. 
 
 
Runda bord är så praktiska. 
 
 
Vacker fot.
 
 
 

Pompa och ståt

 
 
 
Igår blev jag firad av alla mina närmaste med champagne, tre rätters och fina presenter. Jag är så otroligt lycklig att jag äntligen kan titulera mig som lärare. 
 
kram och tack alla nära o kära för gårdagen! 
 
 

Lässtund

 
 
Mysig lässtund igår kväll. Nya läslampan är rolig att tända och släcka. 
 
 
 

Funderingar

 
 
Funderar på hur matsalen ska bli lite mysig och varm. Just nu känns den inte bra. Funderar på att skippa de två svarta skåpen (som står på varsin sida om fönstret) och hänga upp härliga linnegardiner längst hela väggen. Men kommer aldrig till skott att hänga upp en skena i taket. Kommer inte till skott med något här hemma...
 
 

Grått är flott

 
Ny snäckboll, väldigt ömtålig, men fin. 
 
 
Ny arbetsvecka i morgon! Kul att vara igång. 
Kram 
 
 

RSS 2.0